Fota sig själv

Jag skrev ju imorse att jag hade fixat lite i sovrummet så detta är en gammal bild. Jag kom och tänka på den här bilden när jag funderade på det där med att fotografera sig själv. Att fota sig själv med vanliga kameran är något jag tycker är jättesvårt trots mina 14 år som bloggare. Det är nog för jag har lite dåligt tålamod att lära mig saker som tar tid, men det har ju funkat bra med mobil och spegeln också. Huvudsaken är ju att man fastnar ibland tänker jag 🙂 Jag kan verkligen beundra UnderbaraClara som är så grym på det.

Idag har jag betat av en lista med saker som jag dragit på, det känns väldigt skönt. Jag tycker inte om saker som skaver eller man går och tänker på. Jag försöker ta tag i sånt så fort jag kan för det tar så mycket energi. Imorgon kommer mina stolar de är så fina, men det idag snöar det så inget vårväder direkt. Jag har lagat en god fisksoppa idag som jag måste dela och så bullar igår som ni ska få recept på.

Ha en fin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Fota sig själv”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *