Att göra en förändring

Jag har ju skrivet så många gånger till er genom åren att följa känslan, jag har verkligen försökt göra det och så glad att jag provat på så mycket roligt. När vi flyttade gjorde vi en stor förändring för att dra ner på arbetsbelastningen på olika sätt och få mer tid till livet i sig. Att äga mer av sin tid men ändå bo fint osv Vi är väldigt glada och nöjda med den förändringen.

Men det sista året sedan barnen flyttade hemifrån har jag mer och mer längtat efter att få jobba med andra människor, få vara en del i ett sammanhang, en grupp osv Mitt eget jobb som influencer har också bara blivit svårare och svårare och jag har inte samma driv längre att utvecklas i den här branschen. När jag började med kören och keramiken så upptäckte jag också igen hur härligt det är att få vara med människor. Jag har pratat mycket med mina vänner som känner mig nära och de tror och känner som jag.

Så nu har jag bestämt mig för att börja söka lite jobb på ca 15-20 tim i veckan. Jag längtar efter en förändring och det känns väldigt pirrigt. Jag ska fundera lite vad det kan tänkas göra och jag vill gärna jobba kreativt men jag har redan nu hittat ett företag som jag har skrivet till.

Bloggen och instagram kommer att vara kvar som vanligt, jag kommer fortsätta med en del samarbeten och även jobba och visa er livet som vanligt , men jag kommer inte behöva känna jagandet att leta upp företag eller vara rädd vad som ska hända vid en inflation osv

Jag kommer få lära känna nya människor på en ny arbetsplats där jag förhoppningsvis kommer kunna göra skillnad och ge lite av min glädje till andra.

Det här kommer kanske ta lite tid, men nu har jag i alla fall satt bollen i rullning…

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Att göra en förändring”

  1. Det tror jag blir bra. Skönt att ha en fast punkt och arbeta tillsammans. Bra om du kan få halvtid och ha tid över till eget. Men du får se till att det blir balans och inte för mycket.
    Önskar dig stort lycka till!

    1. Ja balans är oerhört mycket men nu lutar det åt att hitta något annat som kan få mer tid och så jobba mindre med sociala medier istället ❣️ Jag behöver komma ute lite. Kram Lotta

  2. Men så bra och härligt att du sätter igång direkt! Inget att vänta på, man kan ju alltid göra annorlunda senare om man inte trivs med att jobba extra med något annat. Heja dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *