Det är inte så skitnoga

Det snöar ute lite idag men jag ska nog se om jag kan gå ut och köra lite grus. Det är så skönt att komma ut en stund varje dag. Ikväll ska vi också träna med den andra kören från Linköping så det ska bli så kul. Vi blir ett stort gäng och så konsert både lördag och söndag.

På sängen har jag sällskap av min lilla hund. Ja så liten är han inte om han sträcker ut sig. En lagom stor hund sa Kalle att vi skulle skaffa men han är nog lite större än vad jag trodde att han skulle bli. Han ger oss så mycket glädje.

I sovrummet har jag bytt lite kuddar, överkast och satt in lite tulpaner med grenar. Mina fåglar får jag ofta frågor på och de kommer från en butik i Vimmerby som jag inte minns namnet på.

Jag har ställt dit ett av mina favoritljus natthyacint som doftar så gott.

Nu är man sugen på lite blommiga blusar och ljusa färger på koftor. Jag behöver gå igenom min garderob lite det är skönt att göra till vår och höst.

Där bakom sängen har vi pratat om att bygga igen men just nu funkar det bra med att ha sängen mot snedtaket och så förvaring där bakom. Det är inte så skitnoga 🙂

Ha en härlig torsdag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *