Det var var en mysig överraskning

När jag vaknade imorse kl 6 så blev jag taggad på att städa här innan jag åkte till jobbet. I veckan som gått har jag inte gjort mer än ätit och duschat på kvällarna så det låg kläder och saker överallt. Men idag gick jag på semester och då ville jag inte komma hem till kaoset. Det tog inte lång stund att få ordning på hemmet. Kalle har röjt några gånger i veckan så nu slapp han det idag.

Jag åkte även förbi stora återvinningen och lämnade det sista efter festen så nu är alla dukar tvättade , all pant är lämnad och skräp osv Nu är det som vanligt igen.

Byxa här , blus här

På torget i Kisa var det festligheter och rätt som det var dök mamma och bonuspappa upp i dörren och mamma köpte sig en klänning till ett bröllop hon ska gå på. De bjöd även på lunch. Det var var en mysig överraskning 💕. Det har varit så kul att jobba idag, massor av kunder. Många har semester och på väg till Vimmerby och Astrid Lindgrens värld, ner till Kalmar eller har sommarhus runt att sjöarna. Det var livemusik på torget.

Men efter jobbet blev det en sväng att handla och jag bestämde att at vi äter räkor ikväll. Det var en kund som tipsade att de skulle äta och det var ett bra förslag.

Underlägg här, porslin här

Nu är man trött och ska lata sig men vi får se hur länge jag orkar vara vaken. Jag är så glad för att jag orkat jobba den här veckan och kunnat hjälpa till , men efter semestern blir det som vanligt igen att jag är vikarien och så har jag er. Nu när jag är ledig lite mer ska jag plocka fram kameran nästa vecka och vi ska börja kika på att bygga sjöstugan med bastun.

Det ska bli så skönt att få en massa tid med Kalle och bara pyssla med allt möjligt

Ikväll vill jag tipsa om Garbo & Friends så söta badleksaker här och deras påslakan här är så fina . Hittade dem när jag letade doppresent

Allt gott 💕

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Det var var en mysig överraskning”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *