En helg med lite av allt

Nu när semestern är här och man kan göra lite vad man vill så jag började gårdagen med att gå och plocka svamp och blåbär. Kalle han vill alltid sova till 10 men jag älskar ju morgonen och gå ut när jag vaknar. Jag har alltid både katten och hunden med mig ute så ensam är jag inte.

Vi åkte till Elin och Karl och lämnade Pettson och Elin hade dukat så fint så åt vi kycklingsallad tillsammans.

Elin hade gjort päronpaj med vaniljglass och den var så god.

Sedan åkte vi in till Linköping för att sova på hotell.

Jag hade hittat min gamla tröja som var varm och go när det skulle regna.

Vi gick ner på torget för att ta en drink innan det var det dags att äta middag.

Jag älskar att göra saker tillsammans med Kalle, vi har det så kul vad vi än gör.

Mitt läppstift finns här för er som undrat. Nummer 151

På Winnerbäck träffade Philip med hans kompisar och då blev det party direkt.

Winnerbäck var fantastisk som alltid och det är så mycket minnen när han sjunger. Kalle och jag träffades när jag var 17 år så vi har ju varit på många konserter på det här området och Kalle han lyssnar jämt på Winnerbäck när han grillar osv. Philip älskar och spelar hans låtar hela tiden också.

Det blev regn och blött men det är inget att bry sig om. Det är bara att kramas och dansa och le åt allt och vara glad att man få vara med om allt fint i livet.

När vi kom till hotellet på kvällen köpte vi med oss hamburgare och tog en dusch och sedan hotellfrukost när vi vaknade.

Den här snygga vasen fick Elin i present, bara 149 kr nu. Tips!

Så åkte vi och hämtade Pettson hos Elin och Karl och latade oss en stund. Elin hade beställt en ny skitsnygg soffa här.

Jag somnade och sov hela eftermiddagen, först hela vägen hem i bilen och sedan tre timmar i sängen. Efter jag sovit tog jag med djuren ut i skogen. Nu har jag plockat blåbär till morgondagens frukost och Kalle lagar mat med kantarellerna.

Pettson han fick bada med mig efter gnott in sig i vildsvinsbajs.

Nu ska jag sätta fart med bokföringen här. Inte så taggad direkt men skönt att få den gjord så man kan vara ledig lite mer sedan. Nu kan man vara uppe på kvällarna så länge man vill och Kalle är en nattuggla medan jag somnar senast 24. Nästa helg ska vi på dop så jag måste kolla vad jag ska ha på mig. Jag brukar rensa ur garderoben ofta så ger jag bort till mamma och lite andra.

Ha det bra bästa bloggläsare 🥰

Kram Lotta

Fina regnjackor här , gummistövlar här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *