En sådan superskön dag

Jag har haft en sådan superskön dag med att bara vara hemma och pyssla. Somnade om på morgonen och vaknade när min bästis ringde. Jag har gjort fint i trädgården med att klippa och trimma gräs och bundit upp blommor osv

Jag har städat lite och så hann jag äntligen bli klar med min bokföring så den är klar och kan skickas till revisorn. Kalle har fixat med spabadet och en elektriker ska komma hit och hjälpa oss så kan vi snart bada spabad.

Imorgon ska jag ut och äta med min föreläsningsgrupp. Philip kommer hit med min sytersons pojke och jag ska hämta ett paket med fina kläder. I vinter ska vi bygga garderober säger Kalle som vi inte hann med, ja vi får se. Det blir trevligt att ha en garderob till mina kläder. Vi kommer bli av med en madrass bakom gästsängen och där ska jag bygga en lekvrå till syskonbarnen.

Klockrankan växer och står i och fler och fler blommor slår ut.

Men nu är det sommar och då ska vi passa på att städa i boden. På Jula har de hyllor som vi skaffa. Jag ska ta tag i det någon dag när det är finare väder, vi ska åka och köpa hyllor på torsdag sedan ska jag städa skafferiet om det regnar och införskaffa fler sådana här fina burkar som går att stapla. En liknande tamburmajor hade varit bra också utanför badet att hänga handdukar på.

Det är så otroligt skönt att bara gå här hemma och pyssla, så det ska vi fortsätta med den mesta tiden och så lite annat där emellan. Nu är klockan mycket men jag ska vara uppe en stund till.

Allt gott fina bloggläsare 🥰

Kram Lotta

Superfina sovkläder nattlinne här , pyjamas här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *