Han har väntat länge

Det är nedräkning till semestern, inte för att jag inte trivs utan för jag längtar efter att få vara med min Kalle. I helgen ska vi på Winnerbäck och sova på hotell det blir en mysig början på semestern. Vi ska gå med sonen och hans kompisar som också blivit som våra vänner.

Nästa vecka vill Kalle bara komma igång med att bygga sjöstugan och få klart bastu vilket kommer ta lång tid men han har väntat länge på det där huset. Det var meningen att han skulle få det huset på flotten 2021 men sedan fick frun i huset ett växthus. Hur kunde det bli så :))) Kalle älskar också växter så han är glad för växthuset men han har väntat snällt på sin bastu.

Nu när jag jag jobbat en vecka känns det som att en resa till Kroatien , Norrland i början på september och skördefest på Öland är tillräckligt för mig framöver. När vi är lediga i september vill vi nog vara hemma men kanske tar en natt någonstans den veckan. Vi längtar efter att bara gå här hemma och skrota också och pyssla med bygget, det ger oss glädje. Att fara runt är kul men det tar energi också.

Vi ska till vänner i Norrland och ska åka utmed högakusten så boende där ska vi kika efter. Det blir en rolig semester med lite av allt och så ser jag fram emot hösten också som kommer vara lite lugnare för mig. Kören börjar sedan och vi ska ha konsert med ABBA tema.

På bilderna har inte lamporna kommit upp men det blev så bra. En elektriker ska komma och koppla in spabadet så ska han även få dra el till lamporna. Ni som gillar min stil kan jag tipsa om plädar här för bara 99 kr nu och så allt i blått här

Ha en fin dag, ses imorgon igen 🌸

Kram Lotta

Snygga nyheter klänning här , topp här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Han har väntat länge”

  1. Försök få ett bornde i Norrfällsviken, så vackert och åk upp med sittliften på Skuleberget👍när ni besöker Höga kusten.

  2. Att ha en hel semester framför sig…
    Att få gå in i en semesterbubbla, där man bara har lediga dagar på rad och där sommaren är evig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *