Sommarkalas

Elin och jag är så nöjda med vår födelsedagsfest. Det blev så mysigt och att vi kunde vara i trädgården. Jag fyllde 50 år i februari och Elin fyllde 25 år i april men det fick bli en sommarfest.

Klänning här

När 45 personer dundrar in i trädgården känner man wow så många vi blev. Räcker maten, har vi tillräckligt av allt och ja det hade vi 🥰 när de står där borta så blir man så glad av att se alla.

Fest med släktingar och mina/våra närmsta vänner för sedan fick vi inte plats mer än så.

Våran Philip lagade all maten. Han är så duktig, men vill inte vara med på bild så mycket. Jag sa en pastasallad och en bulgursallad, melonsallad osv Så säger han vad jag ska köpa så fixar han maten. Ska se om jag kan skriva ner lite mer vad han hade i en annan gång, men han får till så goda smaker.

Den minsta i familjen på Kalles sida kom, han är ju allas gullegris.

De tre minsta på min sida hade ett eget litet kalasbord. Hur söta 🥰

Elin dansade dansen drömmen om Elin, precis som hon gjorde med Erik när vi gifte oss. Då var hon lite mindre bara .

Fika hade vi såklart med tårtor och kakor av lite olika sorter. Både svärmor och mamma hade bakat.

Å här har vi både mamma, bonuspappa, min svärmor och farfar och pappa. Det här är ju så härligt för oss att alla kunde komma.

Philip han är så duktig på att göra folk glada, sjunger och fixar. Elins pojkvän hjälpte oss att bära bord osv. Alla behövs för man ska orka och det här fina gänget får jag snart åka till Kroatien med. Så tacksam för min familj.

Lyktor

Vi fick så mycket fina presenter. Jag glömde fota alla presenter men det här var bara en del av allt.

Vår trubadur spelade långt in på småtimmarna. Vi är så tacksamma och glada att det blev så fint väder och allt gick så bra. Nu latar jag mig och nästa vecka ska jag jobba 4 dagar i klädaffären igen. Ikväll regnar det och jag ska leta bikni till vår resa.

Skönt att sitta en stund ikväll för det har det inte blivit så mycket denna veckan men nu är festen klar och jag är så stolt och glad att jag klarade det och allt gick så bra.

Kram Lotta

Fina festklänningar här här här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Sommarkalas”

  1. Så underbart och fantastiskt det ser ut. Det är en ynnest att ha en familj som alltid finns för varandra och det är så fina minnen som vi har med oss resten av livet.

  2. Vilket mysigt sommarkalas med alla nära och kära. Ni har verkligen fått till ett riktigt paradis.

  3. Ja, så härligt att allt gick bra! Det är ju med rätt stor anspänning man drar igång ett så stort kalas/fest som ska vara utomhus. Kan tänka mig att du behöver ta det lite lugnt ett tag nu. Att jobba i affären går säkert bra för det är ju inte ansträngande på samma sätt.

  4. Vilkenunderbar livets fest! Maten ser ju toppen ut och huvudpersonerna i så fina klänningar! Hurra för er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *