Precis som vi har planerat

Det ska regna idag men det gör inget för allt ute är klart för fest. Det behövs regn på mina växter så det är bara bra men imorgon ska det bli uppehåll, hur tacksam är man inte för det. Kalle satte upp ljusslingan igår , finns tex liknande här , jag ställde ljuslyktorna på var sin sida av trappen. Blev fint.

Barnen kommer ikväll så jag ska städa ordning lite innan vi ska på ärenden men det kommer få vara lite stökigt inomhus nu när vi är många som ska bo här. Vi har även gäster som ska sova både här inne och i husvagn och då går det inte att ha ordning.

Den här veckan har det blivit mycket gjort fast vi har semester, precis som vi har planerat för sedan väntar ytterligare 5 veckor för Kalle och 4 veckor för mig när jag är helt ledig. Ska ta ytterligare en vecka när vi ska på skördefesten också. Vila är bara att sitta still för en del människor men jag gillar tex inte att sitta still och sola på dagarna. Solen har jag respekt för men om jag är utomlands kan jag sitta i värmen en stund. Vi sitter mest still i solen på kvällarna. Då badar vi, tar något att dricka osv men sedan är vi utomhus i stort sett hela dagarna. Jag sover eller mediterar nästan alltid när jag är hemma, det är mitt sätt att vila på dagen.

Man är olika, gillar olika saker osv och jag bryr mig inte om hur andra lever och är 😊 Det här är vårt liv och det vi tycker om, det är bara det vi fokuserar på. Kalle ska bygga tex bastuflotte på semestern det längtar han efter och så ska vi både till Kroatien och Norrland och hitta på något i september tillsammans och på skördefesten på Öland så vi har massor av kul framför oss när vi inte ska vara hemma. En del skriver att vi håller på för mycket på semestern, men om andra vill sitta på en badstrand hela semestern så är det upp till dem 😉 Jag har bara 5 meter till min badstrand och kan bada exakt när jag vill.

Glas här

Det är skönt att vara hemma pyssla och göra saker tillsammans men nu har det blivit extra mycket för vi ska ha fest, men annars har vi inga krav att bli klara. Allt får bara fortgå i den takt vi tycker det är kul och har råd med. Livet går lite i faser. På vintern tex då kan man lata sig mer och på sommaren fixar man och pysslar mer.

Nu har vi bott här på heltid i 3 år och vi har så mycket kul vi ska fortsätta att utveckla här men nu har vi även hittat en kattvakt som kan vattna så då kan vi även resa en del.

Lykta här

Men nu blir det att städa vårt lilla hus innan vi ska hämta möbler och tårtor mm. Nästa vecka kommer bastuhuset så i höst får vi kanske börja inreda den, tjohoo så kul det blir. Nästa vecka ska jag jobba igen så det är det bara jobb som gäller. Lite en sak i taget blir bra för mig och därför tog vi semester denna veckan för att hinna och orka.

Ha en fin helg mina bästa bloggläsare🥰

Kram Lotta

För alla er som älskar citroner , vaxduk här, kudde här , så fin kanna här , skål här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Precis som vi har planerat”

  1. Du har så kloka tankar. Såklart alla får göra som dom vill, det är det som är så skönt 😊 Vårt landställe är också en sjötomt så vi åker inte heller iväg till en badstrand utan kan bada när vi vill. Underbart att ha det så 😍
    Hoppas ni får en riktigt härlig fest idag 🎉🤗

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *