Vi klarade det

Vi fick sådan fin hjälp igår med spabadet, jag gjorde ingenting så jag ger allt credd till mina nära och kära och vänner som hjälpte oss igår. Jag lagade däremot mat och dukade i växthuset men det blev inga kort på det.

Frukosten intog vi också i växthuset och det är så mysigt att vi kan sitta där inne nu. Tog ner stolarna från köket och ska försöka hitta stolar framöver på marketplace eller om jag beställer några i taget framöver. De har blivit så dyra.

Svärmor hade bakat en sådan god kaka ( kan inte receptet)

Sedan fick Kalle provsitta i badet med sin öl som han längtat efter så mycket. Vårt spabad från huset och mitt gamla orangeri är det enda jag saknat och nu har vi det igen men allt i mindre format. Så nöjda! Spabadet kommer från Skånska byggvaror men de hade utförsäljning på detta och dessa är slut nu. Det blev torrbad, hi , hi men Kalle tycker det kändes toppen.

Jag fick upp ljusslingan också och stålpinnarna som de sitter på är från Clas Olsson.

Nu när spabadet är på plats ska vi byta toalett också som är trasig så vi har en som fungerar till lördag.

Idag har vi massor av ärenden och jag har precis varit och beställt mig en ny firmabil, varit på återvinningen och massa andra ställen. Nu landar vi hemma med att skriva till er och äta sedan ska vi fixa det sista så vi kan bygga klart trappen. Lamporna hinner vi nog inte få upp och jag inte köper solcesllslampor så länge.

När jag visar på instagram får jag jag jättemånga frågor på mina saker, som kuddarna tex och de är tex köpta här, här och här. Jag tycker det är lättare att länka till saker här på bloggen. Min senaste favoritkudde kostar bara 99 kr som finns här den har jag i tvrummet.

Nej nu ska vi äta här och imorgon kommer vänner och hälsar på så lite mat ska fixas till våra gäster som vi längtar efter. Jag har semester med Kalle så ikväll ska vi äta lite god mat och sätta oss i solen på bryggan.

Ha det fint 🥰

Snygga väskor här, här och här

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Vi klarade det”

 1. Så härlig värld ni lever i. Vackert inrett litet och så lagom hus. Läge vid sjön med brygga och utsikt. Underbart växthus och prunkande växtbäddar. Och nu spabad. Härligt och fantastiskt mycket mys för liten peng😉🌸🌻 får så mycket feelgood från din blogg. Stort tack! 😃

  1. Anne-Charlotte

   Tack snälla 💕 Ja det blir många saker som ger glädje när man är hemma. Sedan har vi fortfarande inget garage eller tvättstuga men det skiter vi i :)))) Kram Lotta 😊🥰

 2. Måste få fråga. De här ” stängerna” som du hänger upp ljusslingan i var får man tag på de?😃

 3. Ingen pjäs som förhöjer skönheten i trädgården, men jäklar vad skönt att sitta i den under sommarkvällarna! Det gjorde ni bra!

  1. Anne-Charlotte

   Ja om du tänker på spabadet så ska den kläs in med rabatt runt om. Verkligen ingen skönhet 🙂 Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *