Det man tänker blir det mer av

Innehåller annonslänkar

Godmorgon fina bloggläsare. Jag ska fixa ordning mig här för idag ska jag åka till min bästis och umgås med henne. Vi ska nog ta en tur till Väderstad och jag ska bjuda på lite lunch där. 

På vägen hem ska jag åka och köpa några adventsgranar. Försöker få upp lite då och då för i december ska jag bara mest ägna mig åt myset och jobba. Det är så att jag lever på mina bilder till er och instagram så ska jag ha någonting att visa så måste det bli lite klart för om någon vecka ska jag vara 4 dagar på klädaffären och det är så kul så det vill jag inte missa men jag vill ju inte sluta visa er heller.

Jag älskar att vakna här i mitt lilla hus, när solen lägger sig på granarna på andra sidan sjön, de olika lätena av fåglar, se när snön kommer och bäddar in vårt lilla hus. Jag tränar min hjärna med tacksamhet och tankar på allt jag tycker om för det vi gör och tänker vill hjärnan ha mer av. Goda spiraler blir ännu mer goda spiraler och min grundperson som jag alltid varit är tillbaka. Pappas och mammas nyfikna sätt att skapa och göra saker, att ha fint omkring sig, sociala och min pappas nyfikenhet och mina föräldrars glädje osv är jag. Hon fick sova lite, hitta sig själv igen och så kom hon tillbaka i en äldre person med lite klimakteriebesvär  🙂 men fortfarande glädjen och livslusten. Vi har tuffa saker omkring oss hela tiden och jag skriver inte allt som händer i våra familjer, men oro och ängslan försöker jag lära mig att hantera. En sak i taget, ibland en timme i taget. 

Jo lite granar ska jag minsann få hem, jag ska in till Mio och kolla på några ljusslingor. Den här Misel var så fin. Jag såg att Plantagen hade så fina marschallhållare också, men pengarna ska räcka till julklappar också. Philip har önskat sig en traktörpanna och Elin en ljusstake osv.  som är på väg, ja inga hemlisar de vet ju mest vad de får. 

Nu blir det att ta ut Pettson sedan på vintermys med bästis

Kram Lotta 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Det man tänker blir det mer av”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *