Julpynta utomhus

Innehåller annonslänkar

Jag ska iväg och jobba några timmar idag, det är så kul att jobba lördagar igen. När jag jobbade lördagar förr var det till kl 17 i stan men nu slutar jag redan kl 13 och har bara mannen, en katt och hund hemma och inga små barn. Tänk vad livet rullar.

Lykta här

Jag har sagt till Kalle att i jul får han ta ledigt länge för då ska vi hjälpa båda barnen att flytta. Elin och killen flyttar ju till en marklägenhet utanför stan och Philip flyttar upp i Elins lägenhet för där är renoverat kök och badrum och det finns diskmaskin. Då lär vi ha lite att göra och jag älskar att vara med på mina barns resa i livet.

Stjärna här

Ljus här

Ljusstake här

Mössa här, Min outfit här 

Nu ska jag fixa ordning mig här så jag blir klar i tid och när jag kommer hem är Kalle hemma efter sin jobbresa.

Ha en skön helg ❤️

Kram Lotta 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Julpynta utomhus”

  1. Så otroligt fint och mysigt växthuset blev förstår att det varit värt allt slit verkligen jättefint Kram Helene

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *