Det blir nåt liknande

Innehåller annonslänkar

Jag kikar lite på gamla bilder för i år vill jag pynta nästan lika som jag gjorde förra året. Förra julen var en av mina bästa på länge och nu ska jag sätta fart med allt pynt för sedan ska all tid gå till myset.

Tomte här

Nu har jag ju två jobb så det gäller att planera väl så man orkar. Jag klarar mest en sak i taget och är jag på mitt andra jobb då blir det inte så mycket tid att fota bilder och pynta på kvällarna osv

Men jag älskar detta myset. Älskar att sätta upp allt och göra fin och imorgon börjar

Nu sätter vi fart så kan lediga dagarna blir ännu mer sköna och just lediga 🥰

Kram Lotta

Julpåslakan finns här och massa annat fint här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Det blir nåt liknande”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *