Det blir målardag

innehåller annonslänkar

Jag sitter här och laddar med en kaffe och ska ut och måla staket. Det får bli en promenad med Pettson först. Jag har ganska mycket kvar att måla och nu behöver staketet få färg.

Jag brukar ofta få frågor på stolarna om de är sköna och det är de. Man sitter en hel middag här utan att få ont i ändan 🙂 Vi har även lagt på fårskinn som gör det lite mjukare. Matbordet finns bara i den mindre storleken just nu. Vi har även satt upp en lampa som inte är med på den här bilden.

Nu är det bäst jag sätter fart här så det blir någon målning. Jag tycker dagarna går så himla fort. Jag gillar de här vädret som är ute nu med lite hög luft och så kan man mysa kvällen lång inomhus.

Ha en fin dag

Kram Lotta

Blått är flott

Finaste lampan här
Påslakan här
vas här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *