Duka till kräftskiva

Nu när det snart är kräftpremiär så tänkte jag på dessa bilder från en tjejmiddag. Vet inte om jag visat alla dem men nu kommer de i alla fall igen. Duka fint är ju så himla roligt, men jag skulle behöva skaffa mig lite fina dukar.

Vi har ganska mycket kräftor i frysen här så det får nog bli ett litet kräftkalas framöver. Det är enkelt fixat med lite bröd och aioli och några räkor till dem som inte gillar kräftor.

Inomhus kan vi sitta max åtta runt runda bordet men om det fint väder kan man ju duka på altanen som jag gjorde här.

Det är inte lång tid kvar nu tills man får tända brasan inomhus och på helgerna blir det även på verandan. Årstider är grejen.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Duka till kräftskiva”

  1. Hej
    I december köpte jag ett helt gäng med diskhanddukar i rött (liten vit rand) som jag ska använda just för att duka med till kräftskiva (var på Gekås o dottern skämdes nästan för att jag köpte 12 st diskhanddukar 😂)🦞🦞🦞

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *