Att fixa myset

innehåller annonlänkar

Jag har varit ute på djuren på en liten promenad och luften är kallare nu. Jag älskar den här tiden som ger mig så mycket lugn och glädje. Sonen ville nog komma hem i helgen så då blir det nog god mat och vara i naturen. Det enkla som jag bara uppskattar mer och mer.

Vi behöver få tag i ved till vintern så vi kan elda många brasor både ute och inne.

Jag ska planera in en vända till Vimmerby och Västervik för att köpa mig lite mer ljus, såg att de fått nya fina höstfärger här som jag ska skaffa. Älskar och duka med fina servetter också som de här., superbra storlek på dem också att lägga bredvid tallriken. Små enkla saker som gör vardagen lite festlig.

Tipsar om några mer grejer från Hemtex som jag tycker var så fina, som denna duk med blåbär här, eller torkad bukett här, på tal om dukning så var dessa tablettunderlägg ljuvliga här . Blommor på bordet är också en sådan grej som gör mig glad. Får gå ut och plocka mig en bukett idag.

Ha en fin dag 🌸

Kram Lotta

Kappa här
Tröja här
Tröja här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Att fixa myset”

  1. Hösten är nog den bästa årstiden. Lite svalare och friskare. Härligt att kunna tända en brasa och umgås med familjen.
    Iår ska jag köpa massvis utav blomlökar. Tips var man kan hitta bra på nätet? Kommer alltid på försent på året att de skulle ner i marken men nu jädrans.
    Önskar en fortsatt bra höst//lovisa

  2. Blir det inte lite stort att duka med servetter jämte tallrikarna som är 33×42 cm? 😉 Eller du kanske tänker dig att ”skrynkla” ihop dem i en fin servettring?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *