Alla hemma

Igår när jag skulle ute och gå med min vän så pratade jag med Elin i bilen och då ville hon och Karl komma också. (Ja det är ny pojkvän, den förra gjorde slut och sedan kom den in en ny i hennes liv ❣️ så vet ni) Jag har blivit mycket bättre på att säga ja till saker direkt när det gäller ungarna. Vill träffa dem så ofta jag kan.

Så när jag gått 1,5 timme med min bästis så träffades Philip och jag och handlade mat och en vända till systemet och så hann vi hem så vi kunde sitta på bryggan och njuta av solen.

På kvällen hjälptes vi åt att fixa, Kalle hade städat lite innan vi kom, jag dukade osv och Philip ville hjälpa till med maten.

Fisktaco

Det blev fisktaco, lägger receptet här

 ******

Panko panerad och friterad torskrygg. Dela bitarna i 2 lika stora bitar. Vänd ner dem i ägg och panko med lite salt och svartpeppar. Fritera i frityrolja ca 2-3 min. Vi har använt frityrolja från Ica på en gryta på spisen ( värm 175 grader med ca 5 cm olja från bottens kastrull) , men var försiktig med värmen och släng inte oljan i diskhon efter användning

Små tortilla bröd, Mosad avokado eventuellt guacamole

Picklad rödlök 1-2-3 lag ( eller köp färdig), mango tärningar, chili mayo, sallad roman, salladslök, koriander, lime

Jag somnade kl 22 för jag är så kvällstrött och numera sover jag länge på morgonen också och när jag vaknade hade Philip varit uppe och gjort omelett och fixat frukost och dukat till oss alla.

Nu är Kalle och Philip ute och fiskar och de andra har åkt hem det är snart dags för lunch igen. Ikväll blir det nog grillat och en film.

Ha det fint, hoppas du njuter av helgen

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Alla hemma”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *