Mer brunt

Innehåller annonslänkar

Halloj på er. Idag for jag till Linköping för keramikkurs och när jag kom dit så var det start nästa vecka 🙂 bara att åka hem igen och fixa med annat. Blev en skön promenad med Pettson i det fina vädret och sedan lunch.

Här hemma är lite stökigt så jag ska plocka ordning lite här. Det går fort. Kalle jobbar hemma så vi kanske tar en långpromenad sedan.

Ni var sugna på att se lite höstoutfit osv och det jag kan tipsa om som jag har flera av är de här koftorna som finns i 16 olika färger, såg de fanns på rea HÄR . Nu så är det toppen med kofta innan jackorna åker på. Sedan när det blir lite kallare då använder jag den HÄR jackan supermycket. Jag har en ljusbrun från förra året.

Byxor är så svårt att tipsa om tycker jag men har köpt på mig några olika färger från Soya concept och Freequent. Finns tex HÄR, men utplockat såg jag. Skor har jag flera sneakers från Tamaris HÄR ( väska från Marrakech)

När vi flyttade hit till stugan så rensade jag ut massor av kläder. Sedan har jag gått upp några kilo igen de sista året så nu har jag medium igen. Tyvärr har vi så litet här så jag kan inte plocka undan så mycket efter säsong men jag trivs med min garderob och försöker att äga mindre.

Nej nu ska jag städa lite här

Ha det gott

Kram Lotta

Kappa här
Jacka här
Tröja här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *