Stenläggning och målning

Reklam Strandbergstensättning/Vikingsten
reklamlänkar

En härlig fredag väntar och Kalle och jag har ätit frukost tillsammans och i eftermiddag ska vi iväg på ärenden och så passa på att rösta. Det ska bli så mysigt att åka en sväng till Västervik. Älskar Västervik.

Jag har ju inte fotat så mycket på stenläggningen men här kommer lite bilder och så målningen som jag jobbar på med. Jag är så nöjd med jobbet som Vikingsten gjort hos oss. Framsidan känns mer klar nu. Gatsten här vid stugan ger den där lantliga känslan som jag tycker om.

Å jag gillar så mycket den här tiden som känns bara så skön. Inte så mycket krav på något sätt, bara mys.

Jag ska förbi Mio idag och utnyttja min rabattcheck, fylla på ljusförrådet och kolla in den här mattan till sovrummet. Sedan blir det till Hemtex och köpa servetter och blockljus och till Magnus och Eva som har så mycket fint. Där ska kolla efter hasplar till grindstolparna.

Sedan får jag kolla om Rituals säljs i Västervik för vi behöver nya duschcremer och så skulle jag vilja ha en bukett torkade blommor. Kalle ska in på Sandströms och kolla på lite kläder och på hemvägen blir det djuraffären och köpa ben till Pettson. Ja lite så ser dagen ut.

Vi har inga måsten i helgen , men Kalle pratar om att bygga något litet vedförråd. Jag kanske tar fram målarpenslarna och klipper gräset. Ja vi får se vad vi hittar på.

Ha en jätteskön fredag

Kram Lotta

Redo för höst
Tröja här
Jacka här
Jacka i teddy här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Stenläggning och målning”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *