Fredag och lördag

Vi har en mycket skön lördag här och satt med frukosten fram till 12.30, ja herregud vad vi kan lata oss nu för tiden. Vi har inte så många måsten när vi bor här, exakt så som vi vill ha livet just nu. Men vi kan börja och kolla på gårdagen lite.

Livet med den här mannen är exakt lika bra som hans glada skratt. Kalle han gillar att följa med på saker och är världens bästa. Vi firade 31 år tillsammans häromdagen. Det blev sen lunch i Västervik igår.

Vi uträttade som sagt lite ärenden och gick även och tittade lite på sånt som vi inte behöver. Vi tittade bara som sagt, gick och strosa som man säger.

Det är ingen som tar kort mig så ofta när vi är borta så jag får fota i spegeln hemma:)

När vi kom hem fick Pettson leksak och nya ben och han blev så glad. Han är som ett barn när han får leksaker, så tacksam.

Är man medlem hos Mio får man 300 kr rabatt om man handlar för 600 kr så jag fyllde på med mina ljus.

På kvällen åt vi sushi som vi köpte med hem och så Sankt Anna vin till det, mitt favoritvin om jag nu ska jag dricka något.

Blev en filmkväll och jag höll nästan på att somna i soffan igen.

Idag har vi varit ute och städat lite runt vår lilla bod och Kalle bygger lite förvaring för ved. Det har blivit några korta promenader i regnet. Jag har duschat nu och haft ansiktsmask med c vitamin. Jätteskön.

Nu ska jag fortsätta med att kika lite på Youtube och lata mig. Ikväll kör vi plockmat igen och kanske en film.

Ha det gott fina ni

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Fredag och lördag”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *