Det är okej att känna allt

Godmorgon mina bästa bloggläsare. Vattengumpan igår gjorde susen och nu har jag sovit ganska mycket i två dagar och känner mig piggare igen. Nu ska jag jobba några dagar i klädaffären och det ska bli kul. Det har kommit så mycket nytt och snyggt. Roligt igår också att jag fick med mig Kalle så vi kan åka och träna ihop.

På tal om gårdagens inlägg. Att skriva om sitt liv som jag gör är ju att blotta sig och våga öppna upp sig. Jag tycker om det och jag tycker om att få vara allt. Det finns väl ingen som lever lyckligt hela tiden och det är okej att känna. Jag kan ju se att jag kommit långt efter min tuffa period, men ibland får man en sorg i sig och blir ledsen när man inte kan som förr. Det är okej att känna allt och när man kan få vara den man är och dela allt som man läker. Håll inte skiten inom er, det är mitt råd 🥰

Nu måste jag fixa mig klart här, ha en bra dag

Kram Lotta

Blus här och så fin färg på läppstift här

Andra fina blusar här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Det är okej att känna allt”

  1. Tack för att du delar med dig så öppet och ärligt. Dina kloka ord och tankar är stöttade att läsa, jag känner så väl igen mig i mycket. Jag kämpar med att återhämta mig ur utmattning sen drygt 1 1/2 år tillbaka. Det känns tungt ibland, och svårt att acceptera sitt ”nya jag”. Så, tack för dina ord och tankar!
    KRAM från Ninnie

  2. Din blogg lättar upp mitt relativt tråkiga liv. Skönt att läsa att solen inte alltid skiner. Lite dippar ibland i energi och humör gör att det känns ännu bättre när det väl är bra. Balansera och tillåta sig att förundras och njuta av det enkla vackra är själens medicin.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *