Mycket kul framöver

Det känns bra att januari snart är slut och vi går in i februari. Jag har sett till att vi har mycket roligt framför oss nu så vi kan fylla på med många fina stunder med familjen osv. Vi har hittat en kattvakt som kan vara här och ta hand om Findus när vi ska till fjällen och det känns bra för då kan vi resa lite mer framöver och ha hjälp på plats.

Det är ju lite knepigt i början när man flyttar för man känner igen på sin nya plats, men nu känner jag många ingen och när jag jobbar så förstår jag att många vet vem jag är fast jag inte vet vem dom är 🙂

Idag blir det ett kort i spegeln igen för det passar mig bra, ni brukar gilla kolla på vad jag har på mig och gillar att fota i spegeln så det går fort. Nu ska jag äta frukost här sedan blir det jobba och sedan kommer dagarna rulla på ganska mycket framöver och vips så är det mars och då börjar allt det underbara igen som jag älskar. Den här månaden ska jag ta hand om även om februari inte är min bästa månad på året men jag kan göra den bra.

Ha en skön dag 💕

Kram Lotta

Kjol här och tröja här, kavaj/tröja här , gamla skor här och gammal väska här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Mycket kul framöver”

 1. Så fin du är på bilden. Du ser ut att må bra, härligt!
  Ta februari månad som en egen ”ta hand om dig månad” innan allt arbete ute drar igång. Lite mys och slappt.
  Kram

 2. Hej såå fina servetter! var kan köpa dessa? ”Ringarna” som du hängt upp de skulle jag vilja köpa, men var? Ha en skön em. /Anneli

  1. Hej, servetterna har jag köpt på Gryts handelsträdgård, men ringarna finns här om du scrollar långt ner. ellosse.sjv.io/Y93vJJ
   Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *