En vanlig sketen fredag

Ja vad gör man då en vanlig sketen fredag🥰 Jag gillar vardag så inte något ont i det men de flesta dagar har man inte så mycket glamour i sitt liv direkt. Livet från mobilen.

Kalle slutade lunch idag så jag fick med honom in till Kisa och handla efter att jag städat. Vi åkte förbi stora återvinningen som jag besöker minst en gång i veckan. Vi bor så litet så jag tömmer återvinningen oftast två dagar i veckan.

I Kisa köpte Kalle ved som vi ska ta med till fjällen och jag besökte Hjärta till Hjärta men inga köp idag.

Vi var inne på jobbet (Sandströms ) en sväng för jag hade lagt undan en jacka som var nedsatt 70% rabatt och så hade jag fått presentkort i julklapp av jobbet så det blev en väldigt billig vinterjacka. Jag har gjort hål i flera av mina andra vinterjackor när jag gått i skogen så nu får de gå till återvinningen.

Jag var inne och köpte tulpaner som jag satt ut på mina två bord. Unnar mig inte blommor lika ofta längre men jag jobbar ju också lite mindre så jag försöker att spara lite mer och har sidenblommor hemma.

Kalle och jag tog varsin lunch på café Columbia som gör så så goda skagenvåfflor.

Jackan som jag köpte finns inte på Sandströms hemsida men i butiken i Kisa, men det var den här jackan fast i svart som blir varm och skön i fjällen och går ner över ändan när jag går ute med hunden. Fick betala bara 280 kr för den så det blev ett fynd när jag hade preesentkort.

Sedan var det dags att sova 30 min för idag är jag väldigt trött. Jag skulle åkt och simmat men min vän kunde inte och jag kände mig lite dränerad. Igår var vi på sjukhuset med Kalles släktingar och sånt dränerar all energi. På sjukhuset finns så många minnen efter Elins leukemi så jag blir helt slut av sånt men sedan är det fint att samlas och att ha en släkt som finns för varandra.

Nu har jag sovit och har ledig helg , så jag har bakat dumlekakor till vår resa och ska gå ut med Pettson men sedan ska jag sätta mig med datorn i sängen och bara lata mig. På söndag ska vi hämta bordet till växthuset och sedan är det stolar som ska inhandlas. Såg dessa som är nyhet och skitsnygga men blir för dyrt. Ska leta lite på Marketplace också, men vill annars ha dessa som jag skrivet om tidigare.

Ja det var min fredag det, inte så dum ändå.

Kram Lotta

Så fin lampa här, lampskärmar här och sidentulpaner här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”En vanlig sketen fredag”

  1. Siden tulpaner finns på Rusta, 5 för 40! Och nej, kalla inte denna fredag för en ”sketen fredag”, det är ännu en fantastisk dag av ditt liv och kommer aldrig tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *