Då var man piggelin igen

I helgen var jag så trött, det kom surt efter jag hade börjat på kör. Ibland blir det så när man är hjärntrött och ibland inte men nu har jag sovit ikapp. Sedan blev det något med vår mage efter hotellnatten men idag känner jag mig piggelin.

Jag har städat undan lite här. Det blir väldigt skitigt om man har hund och inte alltid är så noga med att torka tassar men jag är inte så noga av mig. Det kan se fint ut här på bilderna men jag kan skita ner ganska mycket. Min man är mycket mer ordningsam och ordentlig medan jag är den där yviga. På helgerna städar vi inte om det inte kommer någon på besök.

Det ska bli fint väder i veckan, det ser jag fram emot. Jag har en sandhög här ute som jag ska bli klar med tänkte jag och funderar på att köpa ett lass makadam så jag kan börja fixa marken för ett kommande växthus framöver. Jag ska också sätta igång i vår och fixa lite nya rabatter som jag ska lägga sten till.

Kalle jobbar hemma idag och det blir nog en tur till återvinningen för mig och kanske lite bokföring senare idag eller så passar det nog bättre imorgon för då ska jag åka och beställa nya ytterdörrar till framsidan och ut på vår altan.

Ja det är lite min dag här hemma. Hoppas du haft en bra helg och så gör vi så bra vi kan i dessa tider när det är oroligt i världen. Jag försöker ge er lite avkoppling här där tankarna får vila på något annat.

Ha en fin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Då var man piggelin igen”

  1. Han är så fin lille Petsson!
    Här i norr ger snön rena tassar, men nu har det börjat tina och så då blir det att duscha tassar efter promenaderna.

  2. Vart har du hittat den härliga dekorationen som du har i fönstret med djuren som står på varandra?
    Jättefin!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *