Firat 49 åringen

Innehåller annonslänkar

Då var vi hemma igen efter en natt på Rimforsa Strand. Vi har haft det bra och valde att fira mannens födelsedag lite mer på hemmaplan men ändå lite festligt. Han fyller på tisdag.

Den här gången ville vi träna Pettson att följa med och bo på hotell så vi hade bokat hundrum och han var riktigt duktig. Han älskar ju människor och kan bli lite tokig precis när han kommer fram så det det behöver vi träna mer på annars är han lugn när han är själv och skäller inte osv.

Blus

Det bästa av allt var att vi hyrt bastun med kallbad. Himmels så ljuvligt för våra kroppar och ger ett piggt huvud. Längtar tokmycket när vi kan göra detta hemma,.

Efter bad blev det middag och tidigt i säng när man är en tröttis men det gör inget när man är med mannen, han är ju likadan 😊 Tyvärr blev jag dålig i magen av någonting och Kalle med så här blir en fortsatt lugn dag. Jag ska ut och gå med hunden bara och vila och så uppdatera mig vad som händer i kriget. Det är så hemskt att se hur oskyldiga människor ska fara så illa.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *