Första arbetsdagen hemma

Innehåller annonslänkar

Igår när Kalle slutade jobbet och sin första arbetsdag hemma ( han ska inte jobba hemma varje dag) så gick vi ner på bryggan och satte oss innan solen gick ner. En flaska bubbel och några filtar och så solens strålar i ansiktet över sjön.

Det blev en väldigt skön stund och vi konstaterade igen att vilken tur vi flyttade hit på heltid så vi inte missar sådana här stunder. De ger oss lycka och när man känner sig lycklig så känner man sig glad och lugn och det sprider energi till andra saker i livet. Att följa livets förändringar och göra det man vill i livet gör en lycklig, men sedan är man såklart inte lycklig hela tiden. Det händer så mycket som gör en orolig så det gäller att fånga dessa stunder.

Nu slipper mannen några resor i veckan och kan istället sova lite längre, sätta sig på bryggan en stund efter jobbet och ändå få jobba med något nytt som han önskade sig. Förändringar kräver mod att gå vidare men våra förändringar har alltid gjort oss starkare på sikt.

I helgen ska vi fira Kalles födelsedag och bo på hotell, så jag visar mer från det kanske imorgon. Det kommer bli en mysig kväll och jag har laddat med mycket sömn. Igår var jag så trött, så trött och man blir det efteråt när man är hjärntrött så det var väntat efter kören eftersom det är så mycket nytt för mig.

Nu ska jag städa ordning här hemma och packa , men vi ska inte så långt. Det är något som vi också upptäckt sista åren, vi blir lika glada av att göra saker på nära håll som att åka långt bort så ingen lång resväg.

Ha en fin lördag, dags att väcka han där uppe som gillar ta sovmorgon på helgerna

Kram Lotta

Nu finns dessa stolar i fler färger, Vitt HÄR, svart HÄR grått HÄR och rött HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *