Bygga stommen till växthuset

Innehåller annonslänkar

Godmorgon fina bloggläsare. Som ni vet så sover alltid Kalle till 10 på helgerna när vi är lediga och jag som kan sova lite längre varje dag, jag vaknar oftast och går upp vid 7. När jag jobbar i affären så börjar vi inte förrän kl 10 så jag behöver i stort sett aldrig kliva upp ur sängen före kl 8 om jag inte vill.

När barnen blir stora förändrar sig livet och man kan unna sig att softa lite mer. Äta frukost länge osv så har jag märkt att min man är snabb när han gör någonting. Han tex duktig på att läsa beskrivningar och manualer och har tidigare dragit el på flygplan i många år. Nu sitter han på kontor. Men jag är kass på sånt. Jag är den där ivriga, som har svårt att fokusera på sånt.

Sedan gör vi saker med glädje. Det här är ju en dröm för oss att ha någonstans att odla osv och då blir det aldrig jobbigt. Men skillnaden nu är att vi håller inte på lika hårt. I somras tex strunta vi att börja då tog vi semester istället. Det blir på ett annat sätt här. I vårt gamla ställe var allt stort, vi hann aldrig klart med någonting men så känns det inte här på samma sätt.

Men nu har vi levt ihop i över 30 år så jag skulle säga att vi kompletterar varandra bra och det gick lugnt till igår. Jag känner mig inte lika stark längre efter min frozen shulder i armarna, men väggarna kom upp. Byggsatsen var bra.

Idag fortsätter vi med takstolarna och jag ska också få ner lite lökar i jorden tänkte jag. Det ska bli skönt att få bort det stora paketet med plankor osv från gårdsplanen och fylla kärran med lite skräp. Framöver måste vi köpa mer grus och kanske makadam för att fylla upp, men en sak i taget.

Nu önskar jag er en toppenfin dag 🍂

Kram Lotta

Idag tipsar jag om Viking, skulle väldigt gärna ha några av dessa stövlar här, här eller här

Kram Lotta

Höstfint hos Cellbes HÄR

Rabatt hos Bubbleroom klicka på bilden.

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Bygga stommen till växthuset”

  1. Vad härligt det låter, och vad bra man mår när man får ta bort stress och krav. Jag önskar er en härlig söndag.
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *