Växthusbygge och väggarna uppe

Innehåller annonslänkar

Vi har haft en sådan bra dag med växthusbygge. Jag ska visa er senare men la ut en reel på instagram. Nu är väggarna uppe och imorgon börjar vi bygga takstolar och sedan kan jag måla allt en gång till.

Nu har vi satt oss för att lata oss och jag passar på att skriva till er före maten.

På bordet står en liten vas från loppis som ska bo i växthuset sedan. Jag ska ha pappas skåp där med förvaring men behöver bygga fler hyllor.

Jag älskar tiden ute nu. Idag har solen glittrat på sjön, det hög härlig luft och man har kunnat jobba i tshirt. Helt perfekt om du frågar mig.

Jag ska börja leta matbord till växthuset, jag vill ha ett gammalt i trä. Det här bordet är fint men skulle aldrig köpa så dyrt bord till ett växthus, nej ett gammalt ska det vara. Har en sådan här matta på vårt lager som jag kan lägga på så länge tills vi fixat golvet. Det ska bli så kul att börja inreda.

Nu ropar Kalle att vi ska äta så jag måste sluta. Ta hand om er ❣️

Kram Lotta

Tipsar om snygga nyheter från Lindex idag cardigan här, blus här, tröja med ränder här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Växthusbygge och väggarna uppe”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *