Bygga takstolar till växthus

Innehåller annonslänkar

Vi har haft en sådan toppenhelg och hunnit så mycket med växthuset så nu är det dags att sätta upp takstolarna. Kalle har tagit ledigt på fredag och hans pappa kommer och hjälper till när Elin och jag åker till Öland.

Nu är det dags för mig att börja måla allt en gång till, det som går i alla fall som sitter uppe innan vi ska få in fönstren. Det ska jag börja med imorgon när jag är hemma hela dagen.

Det blir en fin plats att vara på och jag kommer ha så mycket glädje av det både i mitt jobb och privat.

Nu ska jag ut med min lilla vovve och passa på att plantera lite lökar sedan ska jag sova en stund. Senare i eftermiddag blir det promenad med min vän Helena. Det är så skönt att gå och prata om livet.

Ha en skön dag 🍂

Kram Lotta

Tips, snyggaste muggarna här ( ta 4 betala för 3) kuddfodral med svampar här , supersnygg skål här

Höstkläder söt klänning med volangärm här , stickad supersnygg klänning här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Bygga takstolar till växthus”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *