Minnena kom tillbaka

Innehåller annonslänkar

Jag ringde till mamma igår när jag åkte hem efter varit ute och gått med min vän. De bor inte så långt där ifrån som jag var och jag kände att jag egentligen hade velat åka dit men det blev lite sent. Det känns lite extra viktigt att ses så ofta man kan nu ju äldre de blir. Jag har fortfarande ganska pigga föräldrar så det gäller att ta tillvara på den här tiden.

Mamma hon sa att hon ville börja sticka och hon gjort det när hon var ung. Det minns inte jag att hon gjort men min farmor som bodde granne med oss när jag var liten stickade jämt. Ja hon stickade alltid så fina på sockorna hälar sa mamma. Jag har redan önskat mig sockar av mamma och tumvantar om hon nu kan lära sig sticka igen.

När jag var ute vid växthuset imorse för att dricka mitt kaffe så kom minnena tillbaka. Jag saknar dem, farmor, farfar, mormor och morfar och deras trädgårdar och allt de odlade. De var så viktiga personer för mig när jag var liten och gjorde så stort avtryck. Jag kunde inte gå in till farmor eller mormor så ofta för de hade hund och jag var allergisk när jag var liten men jag var i deras trädgårdar mycket.

Nej nu ska jag gå ut och börja måla. Nu har dimman lagt sig och solen lyser här och det känns som det blir en jättefin dag. På med musiken och ta med min krulliga vovve ut som letar äpplen och vill kasta boll.

Kram Lotta

Dagens hösttips, supersnygg kappa/tröja här , en liknande i grönt här , stövlar här som jag önskar mig, tröja med flätor här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Minnena kom tillbaka”

  1. Förstärkt häl på raggsockor! Min äldsta syster lärde mig det förra året. Finns alltid mer att lära sig. Oavsett ålder. Att lära sig från familjen håller traditioner vid liv. Oavsett om det är matlagning, stickning, akvarell, bygga en stol eller växthus för den delen. Ert växthus ser helt ljuvligt ut även utan fönster! Lagom liksom. Tack för att du delar med dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *