Belysning till flotten

Innehåller annonslänkar

Solen lyser rakt in i sovrummet när jag skriver till er och även om det är kallt ute så ser det varmt och fint ut när man tittar ut. Kalle och jag har varit och fixat ärenden och det blev belysning till flotten och lite jobb som jag ska göra nästa vecka.

Servetter

Jag undrar just om mina penséer klarar sig som jag planterat ut i veckan, de såg lite ledsna ut 🙂 Typiskt mig att alltid vara tidig men jag hade också några jobb att fixa med så jag behövde blommor till det. Jag tror nog de ska klara sig.

Mugg och tallrik

Nu är det dags att fundera på kvällens middag. Även om det inte är jag som lagar maten så ofta så brukar jag hjälpa Kalle att hitta på vad vi ska laga. Något med torsk blir det nog ikväll.

Ha det så bra

Kram Lotta

Vårnyheter här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *