Vi Längtar

Vi längtar efter att åka båt igen. Igår köpte Kalle någon maskin som vi ska ha när vi ska putsa på båten. Jag minns en gång när jag skulle hjälpa en granne som hade en båt som jag skulle putsa på och det blev inte så bra. Jag har nog bara 10 år då. Så många roliga och tokiga minnen man har.

Jag har sålt mina Pernilla Wahlgrens biljetter för jag tycker det är lite stökigt och svårt att gå på en konsert just nu, det är bättre att hitta på saker om jag bara är med en person och vi åker iväg. Ljud och ljus är lite svårt när man är hjärntrött.

Imorgon ska jag iväg och hjälpa min syster att köpa kläder. Det blir en rolig dag för henne, hon har sett fram emot det väldigt mycket.

Ha en fin dag, nu blir det frukost med Kalle

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Vi Längtar”

 1. Det är så kul att få se dina bord och dukningar lite ovanfrån. Ger både glädje och inspiration.
  Jag älskar påsken, och ska lägga på en påskduk och in med lite pynt.
  Kram

  1. Anne-Charlotte

   Hej, vad roligt du tycker det. Jag har inte så mycket pynt men lite fjädrar får jag sätta fart med och några ägg i ett ris. Kram Lotta

 2. Vilken härlig dag ni kommer att få tillsammans, när hon ser så fram emot dagen kanske hon vill visa kläderna för oss som hon köper , jag väntar med spänning för att få se , hälsa henne så mkt ( om hon inte läser din blogg och ser detta själv ) ❤️

 3. Jag tycker att dina tallrikar på bilderna är så himla fina! Vet du vad det är för storlek? Vi bor i en jättegammal hälsingegård och det får inte plats med tallrikar som är större än 27 cm… det begränsar jättemycket när man ska köpa dina tallrikar har jag märkt.
  Tack för en snäll och inspirerande blogg ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *