Lite påskpynt

Innehåller annonslänkar

Jag har nästan inget påskpynt, bara den här tuppen och två små saker till. Jo saker att ha i påskris har jag också men jag skulle kunna tänka mig något mer pynt. Min mamma och min svärmor de pyntar massor till jul, påsk mm. Vi är riktigt bortskämda med hem där det firas ordentligt.

Mamma binder midsommarstång, tar björkar, sätter upp ljusstakar i alla fönster till jul osv. Jag har fått allt det där pysslandet efter mina föräldrar. Min pappa är väldigt duktig på träslöjd. Jag är uppväxt med en familj där man har det i händerna som jag brukar säga. Skapandet.

Idag ska Kalle köpa saker till flottebygget, vi ska dra elen som ska gå på solel. Jag fattar inget av det 🙂 väntar tills pyntandet kommer. Jag ska till Mio och kolla fotöljer att ha i flotten/uterum och så dit nästa vecka för ett kommande jobb så jag ska kolla in olivträd, kruka , kuddfodral mm

Igår tittade jag på den fina konserten för Ukraina,så mycket fin musik och så många tankar över det som sker i världen 💕 Igår orkade jag hålla mig vaken på kvällen annars somnar jag senast 22.

Ha en fin söndag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Lite påskpynt”

  1. Va?! Inget påskpynt! Det är ju den bästa högtiden! Jul kan kvitta, men påsk är påsk, med stort P. Det är ju då våren kommer!
    K

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *