Årlig kontroll

Jag ska fortsätta hjälpa mina barn idag så jag blir lite kort här på bloggen. Elin ska på sin årliga kontroll av sin avslutande leukemibehandling. Om ett år är hon friskförklarad. Det har gått 6.5 år sedan hon blev sjuk så nästa år räknas hon som helt frisk även om hon lever som en frisk människa nu med.

Jag ska fortsätta pyssla hos sonen. Nu när han inte har tjej får mamma göra lite som hon vill, det är ju bara kul. Han vill fixa det sista sedan medan jag hjälper till att styra upp så att alla saker har sin plats. På lördag morgon kommer de och flyttstädar andra lägenheten så då måste den vara tom.

Ha en jättefin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Årlig kontroll”

 1. Hejsan Lotta, ville bara säga att nu är din blogg såå himla fin!! Avskydde också den där flimriga reklamen som hela tiden störde känslan när jag skulle läsa dina inlägg. Hände faktiskt ibland att jag höll handen för reklamen medan jag läste vad du skrev. Layouten är så luftig och inspirerande, liksom alla dina inlägg och fantastiska foton! Hämtar massor av ispiration av dina tips ska du veta, och ser varenda dag fram emot att läsa om vad du har för dig, hihi.

  Kul att du får hjälpa sonen med ”piffet” så att han får det riktigt mysigt.
  Ha en fin dag!
  Avståndskram

  1. Å vad glad jag blir ❣ Jag har velat detta så länge men inte haft energi och så är man nervös att det inte ska fungera och kostar en del, men nu …nu är man glad.

   Det där som blinkar och stör det gillar inte jag heller.
   Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *