Detta gör mig riktigt glad och lycklig

Annonslänkar Soffa direkt, Mio

När sonen började flytta tog han hjälp av kompisarna men sedan var han tvungen att åka och jobba långt bort så då fick mamma, syster och pojkvän ryka in. Ja Kalle var också där en sväng i veckan.

Det är exakt detta som jag vill bli stark för, att ha lagom mycket eget jobb, lagom stort så man kan ryka in när man behövs. Tid till livet. Det gör mig riktigt glad och lycklig så man kan hålla ihop på alla plan och orka allt och lägga tiden på det man tycker är kul. För detta är kul, jag älskar göra fint och piffa.

För nya saker händer hela tiden och då vill jag vara en pigg och närvarande mamma och det kunde jag nu. Pyntet hemma fick vänta. Vi har haft så mysigt när jag fått träffa dottern och pojkvän och Philip blev så glad när han kom hem. Det är sååå kul att göra fint också.

Nu har mannen tagit ledigt idag men han är förkyld och ont i halsen och var hemma igår , men jag hoppas han kan hjälpa till. I så fall blir vi klara med allt idag och sonen är på plats i nya lägenheten.

(Den här sängen är gammal )

Ni kan få se lite mer bilder när det är klart men det blir trevligt och han har mer garderober än vad vi har 😄 Han äger mycket av vårt gamla bohag så det har varit toppen för oss, sedan köpte han en del av killen som äger gamla lägenheten. Att barnen velat ärva våra fina saker som vi inte hade plats för har ju varit toppen för oss.

Idag ska vi sätta upp lampor, gardiner och vitrinskåp på väggen när sonen kommer hem från jobbet och så tömma det sista i gamla lägenheten, men det kommer gå fort.

Killen som äger gamla lägenheten har fått den sålt också, så nu lämnar vi snart nycklarna och så öppnar han till städerskan i helgen så vi kan vara lediga och julpynta hemma hos oss. Sedan har jag mina barn på plats på var sin våning i stan och en liten trädgård utanför och de som äger huset är vänner till min svärmor och svärfar. Nu när jag är mycket piggare kan jag åka och hälsa på ofta. Så glad ❣ Allt blir så bra.

Jag har så roliga jobb framför mig som ska planeras sedan, ett av dem från Mio så jag ska in och kika lite på de där söta granljusen i led som finns HÄR och lite annat pynt. Ja ni får se på instagram sedan. Det ska bli en skön helg i vår stuga och jag ska visa er allt jag pysslar med framöver.

Ha en fin dag

Kram Lotta

Tycker ni om sådana här vardagliga inlägg med mobilbilder så klicka gärna på tummen så jag vet vad jag ska visa här på bloggen 🙂

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *