Hämta tyget

Godmorgon kära bloggläsare, jag har varit uppe tidigt för att fixa ordning mig och ska iväg på ärenden idag. Tyget som ska hängas upp i hallen för att slippa se tvättmaskinen är klart och jag ska lämna Pettson på ”hunddagis” så han får träna lite på det.
Så ni som gillar se lite dagens outfit får se det, även om jag inte bara har nya kläder på mig så  kanske någon får inspiration. Ja ni brukar gilla klädtips och jag har varit dålig på det när jag varit dålig men nu så. När jag flyttade rensade jag massor. Både att jag ökat lite i vikt de senaste fem åren men också att jag städat ur och gett bort allt jag inte använder.

Nu när jag mår bättre är också min hud mycket finare. Jag fick rosacea när Elin blev sjuk och när jag varit hjärntrött så har den såklart varit supersvår att behandla och gett ”värmevallningar”. Men nu är jag fin igen i huden. Kroppen är så klok. Allt läker och blir bättre när man mår bra. Det gäller att tänka sig för hela tiden och ge sig det bästa man kan.

Ha en toppenfin och härlig dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Hämta tyget”

  1. Snygga Lotta! 🙂 Gillar BÅDE de härliga bilderna när du jobbar och är osminkad, skitig och glad och de härliga bilderna där du är sminkad och supersnyggt klädd och ska iväg på ngt. Älskar kontrasten! Precis så som livet ska vara, tycker jag! 🙂
    Kram på dig och ha en fin dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *