Måla med slamfärg

Nu har jag lagt ganska mycket tid på att måla huset , men nu är det bara insidan på verandan och en gavel mot skogen kvar. Det måste borstas först så vi får se vad jag hinner innan det kalla vädret kommer.
Insidan  på verandan kan jag måla även om det regnar en dag så vi får se vad jag har tid med framöver.

Förebild

Huset lyser så fint nu med falu rödfärg ljusröd. Stor skillnad skulle jag säga att måla med riktig bra slamfärg. Nästa år blir det att snygga till det vita.

Imorgon blir det trädgårdsdag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Måla med slamfärg”

  1. Hej Lotta

    Jag har fastnat för din underbara gröna färg på planteringsbänken som du målade om från rött tidigare.. har precis byggt en bänk och skulle vilja måla i den färgen. Du har möjligtvis inte förgkoden kvar? Och tack för jätte mkt rolig inspiration på bloggen😊⭐

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *