Gårdagen

Annonslänkar Hemtex, Ellos , Mio
 
 
Bloggen bråkar som vanligt, har inte kunnat blogga eller ladda upp bilder men nu så. Får se hur länge det går till nästa gång, typ en timme 😉Blogg.se är verkligen skit! Ska lämna denna domän framöver men inte orkat ta tag i det. Tycker reklamen som syns är så ful, så tjänar jag inte en krona på det heller. 
 
Men nu kollar vi på gårdagen. I Västervik finns en bra loppisbutik som jag alltid besöker, även i Gamleby om ni har vägarna förbi där. Igår var det marknad där så jag kom aldrig dit. Fick räcka med Väservik. 
 
 
Jag tog lunch, pokebowl. Så gott!  Jag älskar luncha själv  eller med vänner, mannen, barnen osv och sitta länge. Jag har längtat efter att sitta på matställen i flera timmar och bara ta det lungt och mysa. 
 
 
När jag är i Västervik är jag alltid på Hemtex, köper ljus och servetter och kollade på fina påslakan,. 
 
 
Så provade jag en täckäst från Veromoda, har en i svart som jag älskar och använder jämt, så detta är verkligen ett plagg som jag kommer ha på mig mycket. Matchar mina skor och väskor osv. 20% rabatt i Västervik också. Finns liknande här
  
 
På hemvägen stannade jag på Mio och köpte ljus och kollade in Jakob och Elins bord de beställt. Så snyggt. 100 kr för alla dessa ljusen och så bra brinntid osv har tipset om dem många gånger men de kan lyftas många gånger. Var också i Hundbutiken Jami hundsport som är en toppenbra butik för hundar. 
 
 
 

När jag kom hem så kom min mamma och bonuspappa på besök och lämnade släpkärran och jag visade dem draperiet som blev så himla fint. Tyget är från Ralph Lauren och uppsytt hos Atelje Smalgränd i Västervik ( ligger upp och ner på bilden) Ni kommer få se det uppsatt sedan men färgerna är perfekta i vårt hem. Blå, grå och beige och passar så fint i hallen med korgar och de vita möblerna från Engelsson. Blev supernöjd!

 
Nu väntar jag att Kalle ska komma hem och vi ska ta helg. Bara vara hemma och pyssla och ha det bra
 
Ha en fin helg
 
Kram Lotta 
 
 
Fin uteslinga HÄR, skulle passa här på altan
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Gårdagen”

  1. Haha det är så kul att du säger detta just nu för har i samma veva mailat blogg.se om den här misären och sagt ifrån.

    De säger att det är ett komplicerat fel å att man jobbar på det men det har hållit på så länge… Kan inte ens tänka mig hur frustrerande det måste vara för dig som jobbar via denna plattform!😔

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *