En skön helg väntar

Annonslänkar Ellos, Åhlens 
 
En väldigt skön helg väntar. Vi ska vara hemma och pyssla. Troligtvis bygger vi lite på flotten, kanske målar vi lite, kanske åker vi ut med båten. Ja vi får se vad vill göra och hur vädret blir. Inga måsten utan mer tar dagarna som de kommer. Jag har som mål att vara ledig på helgerna nu ( inte fota kampanjer) och det känns så bra. 
 
 
 
 
Vad jag vet säkert är att vi ska städa min bil, för våra nya hybridbilar kommer på måndag. En röd till Kalle och en vit nacre till mig. Kalles gamla bil ska sonen överta så den blir kvar. 
 
 
 

Ni som följer mig på insta har säkert sett att jag bland annat varit i Vimmerby och hämtat min fina vas på Fiore. Det blev fika när jag kom hem och sedan brukar Kalle och jag ofta lata oss på var sitt håll. Han sitter vid tv:n och jag sitter oftast vid datorn. Jag har varit på en långpromenad också så många steg i benen blev det. Väldigt bra att ha hund så man kommer ut om dagarna. 

 
Ha en fin kväll
 
Kram Lotta 
 
 
 
Fna lyktor 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”En skön helg väntar”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *