Innan solen går ner

Annonslänkar Ellos mfl
 
Idag har jag en sådan skön dag så jag kör på med lite andra bilder också. Idag regnar det och är mysigt på ett annat sätt, men denna dagen när solen går ner bakom berget och glittrar rakt in på vår veranda är det härligt på ett annat sätt. 
 
  
Kalle och jag har en favoritglass som vi brukar köpa hem ibland. Då blir det eftermiddagsfika på bryggan. Glassen heter farbror Arnes kladdkaka. Sååå god. Jag försöker att inte äta så mycket godis och choklad men glass det gillar vi. 
 
 
 
Jag letar vägglampor till vardagsrummet, egentligen spotlight men hittar inget jag gillar. Så svårt. Jag behöver tända upp när jag städar och vid fönstren finns uttag. Någon sådan här enkel vit kan säkert bli bra eller om jag vill ha någon gammeldagsmodell , eller någon mer rustik som den här. I köket i taket blir det samma som vi har i hallen. Det börjar bli mörkt här nu. Har ni tips någon fin spotlight i gammaldagsmodell skriv gärna här eller maila gärna mig.
 
Kram Lotta 
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Innan solen går ner”

  1. Hej! Kanske en gammaldags skomakarlampa för vägg skulle passa? Finns på bl.a Lampgallerian. Annars hade jag valt LED och sluppit sladdar, kolla Lindby Leonor på lamp24 om du vill ha något "annorlunda", dessutom superbillig. Eller Wood basic, lite mer enkel och stilren, också på Lamp24.se. Ska bli kul att se vad du väljer! Ha en fortsatt fin höst!

  2. Om ni gillar god glass måste ni åka till Barnens trädgård i Grimslöv nästa sommar och äta den hemgjorda glassen som bara innehåller riktiga råvaror. Så mumsig!😋

  3. Hej, Måste bara fråga, hur gör du med all inredning på verandan. Alla regniga och blåsiga dagar blir ju allt blött och smutsigt…? Var förvarar du allt då?

  4. Härligt med vardagsbilder så som livet är! Får nog av tjusiga glammiga hem i tidningar och bloggar. Ser gärna mer sådana bilder från ditt vanliga o-arrangerade liv.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *