Helgpirrig

Annonslänk Outnorth 
 
Godmorgon bloggläsare. Jag vaknade tidigt idag och lite sådär helgpirrig. När man vill upp och mysa, tända ljus, ta en kaffe och känner sig utsövd. Ja om jag blir trött senare idag då brukar jag bara gå och lägga mig en stund, svårare än så är det inte. Ibland somnar jag om på soffan efter en stund. Jag njuter av den stunden. Kalle sover länge på helgerma som ni vet, han går upp väldigt tidigt på vardagarna så han får sova länge på helgerna, om han vill. 
 
 

Nu blev jag lite sugen på att baka någonting, lite som det var förr när jag brukade baka på morgonen. Ja vi får se. Lite tvätt ska jag ta hand om men annars inga måsten. 

 
Ha en skön och fin lördag
 
Kram Lotta 
 
 
Varm och skön i naturen i grönt  här 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Helgpirrig”

  1. Hejsan Lotta, tittar in med en fråga om din gröna regnponcho; upplever du den som stor? Den är ju one size och jag är 160 cm lång.

    Så många mysiga och fiffiga tips jag fått från dig via bloggen! Nu har🍁🍂 faktiskt börjat på en lista till ”Tomten”🎅🏻. Alltid bra att vara ute i god tid, eller hur😉?

    Uppskattar också när du delar med dig av recept på måltider och bakning. Dina bilder är såå fina och stämningsfulla, ljuset kring ert hus är ju magiskt.

    Ha en fin helg!
    Kram Birgitta 🍂🍁

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *