Stolpar till staket och flaggstång

Hej mina fina bloggläsare, jag har en skön dag vid datorn idag. Jag älskar komma ifatt och kolla så jag har allt skrivet i kalendern. Jag jobbar inte lika mycket, inte samma press, inte knappt någon stress osv Mina dagar ger mig mer vila att bli frisk. Jag behöver det. Klarar inte av att leva när det blir för mycket omkring mig. Älskar mitt liv just nu så mycket.
Pettson och jag har varit på promenad och det är så fint ute. Grävfirman har ringt och ska hjälpa oss sätta stolpar till staket och så flaggstång ska det bli. Jag är så glad att vi har massa på gång nu som vi får hjälp med.
Vi har också haft en väldigt skön helg. Kalle och jag har två projekt på gång som vi gör själva när det tid finns och det är att måla huset och bygga flotte. Vi hann lite av det i helgen och bestämma ännu lite mer hur allt ska se ut. Vi pratar om badtunna också men ska fundera på vart vi vill ställa den.
Kalle städade bilen som ska in i garaget som vi har hos släktingar på vintern.
Vi tömde också det mesta i båten. Kalle tyckte vi har lite mycket kuddar. hi,hi förstår ingenting 😉

Jag ska iväg till affären om jag hinner och hämta min klänning.

Den som jag gjorde reklam för en annan dag, tycker den var så fin i höst. Behöver också ta en sväng till stora återvinningen.
Nu blir det lunch, sallad med chevre . Älskar det och det gör inte Kalle så jag passar på.
Ha det så bra
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Stolpar till staket och flaggstång”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *