Min hjärntrötthet är inte lika förtjust i spontanitet

Innan vi flyttade hit till stugan så kände jag att jag ville ha mer förvaring och fixa ordning ganska snabbt men nu när vi bor här så funkar det bra ändå. Jag har mina kläder på en stång i sovrummet med ett tyg som hänger för. Kalle har en garderob och så har vi varsin byrå. Det är så mycket som kändes viktigt och bråttom med innan som inte är det längre.
Jag jobbar mest med mitt mående. Att vi ska ha det bra, må bra, kännas bra och allt annat är inte lika viktigt. Förr var jag mer spontan, men min hjärntrötthet är inte lika förtjust i spontanitet så jag planerar mer. Sedan beror det ju alltid på vem man jämför sig med. Jag får nog ganska mycket gjort och drivs ganska snabbt framåt än många andra, men jag jämför mig bara med mig själv.

Idag blir det lite jobb för mig och så promenad med  min bästa vän. Kanske jag svänger in till min mamma och bonuspappa en stund också om de är hemma. Jag ska beställa en flaggstång tills grävfirman kommer.Nu blir det morgonpromenad med hunden. Älskar starta dagen här när solen går upp på andra sidan sjön.

Ha det så bra finaste
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *