Mys hemma, middag och springa igen

Igår var vi middag med släkten på min sida, ja de närmsta. Kalle och jag fick bli fina. Så härligt att orka en sådan dag med ljud, människor, åka bort osv. Sedan åkte mamma och jag till sonens lägenhet som han hyr för det ska vara visning på den idag, den ska säljas. Vet ni en 1 eller 2.a i Linköping så hojta. Vi letar.
Min fina mamma och bonuspappa som hjälper oss alla så mycket på olika sätt, mycket älskade av många. Jag är så rik med att ha så bra föräldrar och svärfäräldrar, som fortfarande lever och är friska. Ja de har sina krämpor osv men kan göra saker och leva sin liv.
Några mer bilder från helgen
Idag ska Kalle och jag till stora båten och tömma den på saker inför upptagning. Sedan ska vi nog hinna spika fast sista brädan på flotten och måla ett hörn på huset som inte blivit gjort.

Pettson och jag har sprungit på morgonen. Istället för att gå kommer jag två dagar i veckan ta på mig träningskläder och springa. Korta sträckor nu bara för känslan, att jag kan och vill och så känslan efteråt som jag älskar.

Nej nu ska jag hoppa i duschen och sedan väcka Kalle för mysfrukost. Vi planerar fortsatt bygge på flotten, vad vi ska köpa och beställa.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Mys hemma, middag och springa igen”

  1. Hej
    Undrar var du köpt din fågelkruka/vas? Den är så fin med fåglarna på.
    Läser alltid och gillar din blogg, men kommenterar sällan. Din blogg inspirerar mig mycket. Har köpt din bok tidigare.Ha en fortsatt bra ny vecka.

    Kram Tummelisa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *