Rörmokaren är här

Idag är en trevlig kille här och hjälper mig att förbereda för diskmaskin. Han ska byta en kran också som vi hade liggande.
Igår var jag nere vid båten en vända och så varmt hela dagen. Vi hade 27 grader här på dagen. Jag ska hem till stora huset en vända nu och klippa gräs och träffa sonen. Inte många dagar kvar tills han flyttar. I år känner jag av pollen ute så jag känner mig helt degig. Får nog låna allergitablett av mannen tror jag och sova en stund på dagen, så trött.

Igår satte jag en bänk där ute på bryggan istället för den möbeln. Ja ni får se lite på instagram en dag. Det blev nästan ännu bättre och mer plats på lilla bryggan.

Nu är det bäst att starta dagen här. Rörmokaren kör på där nere i köket och snart klar.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Rörmokaren är här”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *