Jag är nöjd så..

Jag känner ett sånt oerhört lugn i att bara vara. Tänk att den där rastlösa Lotta som alltid ville att det skulle hända något behöver nästan input alls. Jag får den med minna vänner, familjen, barnen, mannen och i naturen och det är liksom bra så. Det är säkert min utmattning som gör mig lugnare, men också att efter resan med cancer känna ännu tydligare och se vad som betyder något för mig. Att ge sig själv mer av det man mår bra av och att inte omge sig av allt det andra och att inte vara den man varit utan den man blivit.
Tiden att få vara i nuet. Att hinna dricka den där koppen kaffe, att hinna se och vara i naturen, känna dofterna på hundpromenaden, se vitsipporna osv .  Hade jag haft ett vanligt jobb så hade jag fortfarande varit sjukskriven på halvtid, men nu kan jag ju bestämma det själv tillsammans med er.
Jag funderar ofta på meningen med livet och den är just här för mig. I att se, känna, vara nöjd, känna lycka att få må bra, vara älskad osv Sedan få ge lite en extra dimension av god mat, något man gillar göra, vackra saker osv
Jag kommer hela tiden tillbaka till det som är liksom själen för mig, där jag hittar min kraft. I naturen och i dem jag älskar. Då blir en en sådan plats en laddningsstation. Där jag tankar energi, kan ladda, hitta styrka få bara vara. Jag har oerhört mycket behov av det och det är liksom jag. I allt det där tysta, ensamma och vackra finns jag och det jag tycker om.
Jag är nöjd så….
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Jag är nöjd så..”

  1. Visst är det viktigt att ladda om sina batterier efter något trauma eller hjärnskada. Jag känner så mycket igen mig i dig och dina tankar. Det ger en tröst i sorgen att inte vara den man har varit med många bollar i luften och alltid något på gång. Jag laddar och vilar också i naturen med mina fyrbenta killar. Jag får energi tillbaks av att vara ensam ibland.
    Men nu ett tips angående båtinredning, kontakta Johanna Toftby och fråga, hon har haft mycket tips i sin blogg ang. båtpyssel.
    Kram

  2. Fantastiska bilder du bjuder på! Att kunna vara här och nu och njuta av det lilla är en konst. Kanske det är lättare efter att ha varit med om något jobbigt. Man prioriterar på ett annat sätt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *