Inredning båt

Vi håller på att fundera på hur vi ska inreda båten och jag måste säga att där finns det en marknad att starta företag och hitta på en massa nytt och fint. Vi behöver nog lite kvinnor in den branschen tänker jag 🙂 Har ni tips på sidor som säljer bra inredning till båtar så maila mig. Jag hittar väldigt lite.
Här ska vi sätta upp en tvålkopp, vi vill ha ett litet badrumsskåp tror jag och några krokar och så har vi köpt en hållare för toapapper.
Jag har köpt överkast idag, jag menar det är ju verkligen ett måste 🙂 Åhléns hade 25% om man är medlem och tom på Lexington, brukar ju nästan aldrig vara rabatt på det annars. Fick bli ett blått och vitt med stjärnor på.
Båten blir ju nu om vår sommarstuga , sedan kommer vi såklart tömma den i höst när den ska upp på land men månaderna och dagarna vi är där ska vi njuta och ha det bra. Längtar till vår flotte ska byggas också, byggfirman har inte hört av sig mer. Så trött på hantverkare som lovar och sedan bara skiter i att höra av sig.
nej nu åker vi till båten igen, ska mäta lite och beställa inredning om vi hittar någon 🙂
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Inredning båt”

  1. Ofta vill man väl inte skruva så mycket i en båt, så självhäftande krokar bra. Behöver nog inte vara speciella för en båt? Kanske har skeppamarin.se något för dig. Finns många butiker i Göteborg annars. Men skönt att ha få saker i båten. Simma lugnt!

  2. Håller med fullständigt! Finns verkligen en marknad för den som kan inredning och vill mysa till en båt! Och dyrt blir det också så fort det står BÅT på det man köper. Jag vill inte ha de vanliga teakmugghållarna överallt. Jag vill piffa till vår båt så den blir mysig och modern och känns som vår "sommarstuga". Inte lätt att hitta grejer och inspiration. Finns inte så mycket bloggar om sånt heller. Det mesta är om båtens funktion och hur man slipar teaken och byter instrumentpanel och sånt.

  3. Hej, det är en spännande bransch med inredning till båtar. Håller med om att det behövs kvinnligt hand där. Helt klart.
    Tänkte på er flotte, om snickare fortfarande inte hört av sig? Titta på http://www.bryggshoppen.se dom han nog hjälpa er, super bra och proffsiga som bara den. Dok kan det mesta inom bygg.
    Hälsar Linda

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *