Nu är det bara att sätta fart

Jag är hemma i stora huset igen, så mycket att göra här. Trädgården tycker jag är rätt ok att sköta det är mitt intresse, men att fara mellan två hus, packa in djur och veta vilken mat man har på två ställen osv det är jobbigt. Nu har vi hittat ett ställe som vi inte vill åka ifrån, sedan vill man ju vara med sonen så mycket som går innan han flyttar. Så man slits mellan mycket känslor.
Men nu så kör vi 13 dagar till med två boende sedan kan vi bara tömma allt, det kommer bli så mycket lättare. Jag ska förbereda för student här hemma sedan, vi får se hur det blir men någon typ av student med olika tider och utomhus ska vi få ihop. Ska beställa mat idag också. Men huset blir som en festlokal man man säga 😄
Ja då är det bara att sätta fart, ut och trimma och fixa ogräs och sedan börja packa mer träd, garagesaker osv. I helgen ska vi nog ut och sova i båten. Det blir mysigt det.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Nu är det bara att sätta fart”

  1. Vet inte om jag har missar något (jag följer bloggen slaviskt men inte Instagram) men vad har hänt med era höns? Får de flytta med till sjön eller har de flyttat någon annanstans?

    1. Jag har inte samma ork som jag hade förr , jag har genomgått både ett trauma och utmattning och då blir det mycket jobbigare att ta hand om allt. Därför blir det otroligt skönt att bli av med stora huset och bo på ett ställe. Upplever dock speciell stress men trötthet. Älskar att vara vid sjön och längtar efter att få stanna där på heltid. Snart så ❤️ Kram Lotta

  2. Lite fint studentfirande kommer det säkert att bli, man måste ju kunna vara ute i den stora trädgård ni har och fler än åtta, ja i små klassrum är elever och lärare ännu 30 ihop med dålig ventilation. Och flera hundra samtidigt i matsal. Makten kanske aldrig tänkt på det eller alldeles glömt att de gått i skolan.

    Hoppas ni får det riktigt fint och maten kanske kan stå inomhus och hämtas av var och en.

    Och så skönt sen med ett boende och barnen vet var ni är😊skönt för er alla när allt myckna jobb är klart. Ha nu en riktigt fin helg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *