Julias och Philips baldag

Idag är det Philip och Julias baldag och jag ska mest softa och ha det bra. Nu skiter jag i packning och flytt och koncenterar mig på att titta på dem och äta picknick med familjen. Det blev som sagt ingen dans men de ska ändå klä upp sig lite, åka sportbil, ha en picknick osv med familjen. Kalle har tvättat bilen så den skiner så fint.

Så idag får flytten vänta och jag vilar huvudet med något annat. Det känns ändå rätt okej här hemma nu. Det har varit rörigt sista tiden men nu börjar det bli tomt. Känner jag har kontroll och hann mycket igår 🙂

Ha en fin lördag bästa ni, ska bli så mysigt att se dem uppklädda och fina idag.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Julias och Philips baldag”

  1. Hej!
    En fråga om hunden på profilbilden, vad är det för ras? Min första gissning var Labradoodle, kanske har jag rätt?
    Ha en fortsatt fin vecka!😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *