Jag ska bara landa och ha det riktigt bra en lång tid

Jag ska sitta och softa en stund här vid datorn en timma nu och skriva till er innan jag ska gå promenad med min vän Maria. Kaffet står på bordet men ingen mjölk. Det är lite rörigt nu kan man säga här i stora huset men 2 dagar till flytt. Idag ska jag städa och tömma orangeriet och fixa i kylskåpet. Sonen har fått plocka så mycket han kan så han slipper handla, eller vi slipper handla allt. Vi försörjer honom tills första lönen trillar in och han har fått sommarjobb och ett annat jobb i höst så det ordnar sig ju med det.

I stugan finns det mycket att utveckla och göra framöver så sitta still kommer vi inte göra 🙂 men mycket, mycket mindre att sköta. Vi ska börja med att måla huset med falufärg ljusröd ( bara sätta upp en liten stege så når man hela väggen, bara det är lyx. Ingen stor byggnadsställning behövs )  och så börja bygga flotte ( snickaren hörde aldrig av sig mer) men annars tar vi lite projekten efter hand. Det finns inget som vi måste göra exakt nu. Diskmaskinen ska installeras och vi har knappt några garderober men det löser sig.

Jag ska bara landa och ha det riktigt bra en lång tid, ska klappa mig på axeln och njuta så in i bomben mycket att vi klarat allt det här fast jag var så sjuk för 1.5 år sedan. Jag har liksom längtat ihjäl mig efter den här stunden ska komma. Vi ville så gärna få ha det så här, men i ärlighetens namn så trodde jag inte vi skulle klara det så bra. Bara att dra igång en husvisning när man har stort, mycket saker överallt och varit utbränd är ett stort projekt. Visst har jag varit ganska dålig emellanåt men ändå har vi löst det genom att ta mycket tid på oss och istället mår jag bättre nu och på väg tillbaka.
Ja nu är vi snart i hamn och jag ska ge mig så mycket tid att landa och bara få vara ett tag, så ska snart busiga Lotta dansa på altanen, ta sig ett nakendopp i sjön och sjunga väldigt många sånger i trädgården, fota bilder, dricka många glas bubbel i solnedgången. Jag ska bara vila lite först och glo ut på min glittrande sjö….
Hallelulja nu kör vi några dagar till och sonen är lika lycklig han att få en superfin lägenhet i stan. Flickvännen bor nära och flyttar in lite senare och de kommer få det så bra. Igår var de så fina, alltså man blir så stolt och glad för dessa två som träffades för 3 år sedan och fortfarande hänger ihop ❣
Ha nu en toppenskön dag finaste bloggläsare, Tack för ni finns med här på bloggen och läser så troget. Jag vill skicka en kram till er alla.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Jag ska bara landa och ha det riktigt bra en lång tid”

  1. Åh vilket härligt inlägg Lotta. Det låter så härligt och du är SÅ värd detta. Din nya tillvaro vid sjön är goals för mig, fortsätt inspirera som du gör 💙💙💙

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *